herinrichting landelijke tuin  

Bij de herinrichting van deze tuin werd de achterkant volledig opengetrokken zodat het achterliggende bosje deel kon uitmaken van de nieuwe tuin. Dit zorgde onmiddellijk al voor een mooi decor waarop we de nieuwe elementen in de tuin konden integreren.

De bestaande vijver met een grote waterschommeling tussen zomer en winter waterpeil werd heraangelegd tot een folievijver met continu waterpeil. De nieuwe vijver meandert door de tuin en zorgt ook voor het diepte perspectief. Het tuinpad als ware de catwalk begeleid je langs het water door de tuin heen. 

Her en der werden bomen gerooid en vervangen door nieuwe duurzame soorten. Voor de aanplant werden wintergroene structuurdragers toegepast in combinatie met aanbod heesters, grassen en vaste planten. Dit zorgt voor een zeer natuurlijk gevoel met een minimaal aan onderhoud.

Volgende fases staan nog op de planning;

- realisatie van de tuinverlichting

- realisatie van eikenhouten bijgebouw

- realisatie van houtberging